top of page

Annika Nuttall Gallery / Professional art solutions for your business 

 

Som en gren hos Annika Nuttall Gallery, åbner vi nu op for den vejledende og skræddersyede dialog omkring kunst- og udsmykningprojekter hos virksomheden, institutionen eller organisationen. Vi tror nemlig på, at kunst i de rette rammer og den rette kontekst, kan være med til at forstærke det sunde arbejdsmiljø, virksomhedskulturen og den sociale sammenhængskraft.

 

Vi starter processen med et indledende gratis møde, hvor vi finder hinanden i forhold til tanker og idéer, og derfra udarbejder vi et mål, tidsplan og budget.

 

Vi ønsker at bringe kunsten ind i din hverdag på arbejdspladsen, gøre noget helt særligt for dine medarbejdere, ved at finde den røde tråd, for netop dét udtryk du efterspørger og ønsker. Kunsten kan give smil på læben, overraske og skabe nye samtaler mellem kollegaer. 

 

I forbindelse med udvælgelse af kunsten, kan vi både bringe nye og etablerede kunstnere på banen, bringe kunstnere fra ind- og udlandet, samt udvælge kunstnere fra landets forskellige gallerier eller kunstnerdrevne steder, så sammensætningen af kunstværker giver mening inden for den røde tråd og det emne, som vi i fællesskab har fundet frem til. 

 

Når projektet er gennemført og kunstværkerne er installeret, så kommer vi og laver en omvisning for medarbejderne, så de får en forståelse for kunsten, som nu hænger på deres arbejdsplads.

333906617_770936170907422_1344044432038433054_n.jpg
bottom of page