top of page
Kunstgalleri

Annika Nuttall Gallery / A great location for a conversation about art 

Vi tilbyder nu hos Annika Nuttall Gallery lokation til dit firma, skal I ud af huset. Vi giver en introduktion til den aktuelle udstilling, åbner op for samtaleemner omkring kunst og åbner en flaske vin. 

Vi tror på, at en introduktion til kunst, kan åbne op for helt nye samtaler omkring kunst. Hvis din virksomhed har brug for en dag ud af huset, er Annika Nuttall Gallery den perfekte lokation til det. Med en rammesætning fuld af samtidskunst af både danske og udenlandske kunstnere, er der nok at tale om og blive introduceret for. 

Vi ønsker at give en introduktion til samtidskunst og give jer mulighed, for at få udvidet horisonten. Om det er til en omvisning/snak om udstillingen med et glas vin i hånden eller en introduktion til hvordan man investere bedst muligt i kunst, finder vi et samtaleemne, som passer til lige nøjagtig dig og dine medarbejdere. 

En oplevelse som denne, vil åbne op for nye måder at se på kunst på. Efterfølgende af dette, vil en samtale blive åbnet op, omkring kunsten på din arbejdsplads.

Lys på trappen
bottom of page